Törenin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, tesis ile ilgili teknik bilgileri paylaştı.

“MAHALLENİN SOSYAL İHTİYACINI KARŞILAYACAK”

Saray’ın Safaalan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan düğün salonunun, toplamda 689 metrekare inşaat yapı alanına sahip olduğunu kaydeden yetkililer, “Düğün salonu içerisinde servis alanı, mutfak, mescit, bay-bayan WC ve teknik odalar yer alıyor. Mahallenin sosyal anlamda ihtiyaçlarını karşılayacak olan düğün salonu, Safaalanlı vatandaşların özel ve mutlu günlerine ev sahipliği yapacak” dedi.

“SAFAALAN MAHALLEMİZE VE SARAY’A HAYIRLI OLSUN”

Zabıta ekiplerinden pazarda fiyat kontrolü Zabıta ekiplerinden pazarda fiyat kontrolü

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İkinci hizmet dönemimizin sonuna yaklaşırken, 10 yıllık süre boyunca tüm ilçelerimize ve mahallelerimize hakkaniyet içerisinde hizmet götürmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu süreçte kırsal mahallelerimiz de ihtiyaç duyduğu hizmetleri büyükşehir belediyemizden almıştır. Nişan, kına gecesi, düğün ve çeşitli etkinliklerin yapılabilmesi amacıyla yaptığımız Safaalan Düğün Salonumuzu bugün itibariyle hizmete açıyoruz. 690 metrekarelik tesisimizde 458 metrekarelik salon ve otopark yer almaktadır. Safaalan Mahallemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Düğün Salonumuz, özel günlerde mutlulukların paylaşıldığı bir mekân olacak. Bu önemli hizmetimizin Safaalan Mahallemize ve Saray ilçemize hayırlı olmasını diliyor, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AÇILIŞI YAPILDI

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Safaalan Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen de birer konuşma, yaparak düğün salonunun hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Safaalan Düğün Salonu’nun açılışı yapıldı.