Uzun yıllar Kapaklı Belediyesi’nde zabıta amiri olarak görev yapan Recep Küçük, CHP’de olası bir “butlan yönetimi” tarafından kendisine Kapaklı İlçe Başkanlığı teklif edildiği yönündeki iddialara açıklık getirdi. Küçük, böyle bir teklifi kabul etmesinin mümkün olmadığını belirterek demokrasiden ve seçilmiş yöneticilerden yana olduğunu söyledi.

CHP’de devam eden “mutlak butlan” tartışmaları kapsamında Recep Küçük’e Kapaklı İlçe Başkanlığı teklif edildiği iddia edilmişti. Hakkındaki iddiaların ardından açıklama yapan Küçük, herhangi bir makam veya görev beklentisi bulunmadığını vurguladı.

“SEÇİLMİŞLERİN GÖREVLERİNİN BAŞINDA KALMASINDAN YANAYIM”

Silahlı olayın ardından işletme geçici süreyle kapandı
Silahlı olayın ardından işletme geçici süreyle kapandı
İçeriği Görüntüle

Söz konusu teklifi kabul etmeyeceğini ifade eden Recep Küçük, “Benim hiçbir beklentim yok. Böyle bir teklifi kabul etmem mümkün değil. Demokrasinin işlemesini ve seçimle göreve gelenlerin görevlerinin başında kalmasını tercih ederim. Benim tercihim demokrasiden ve seçilmişlerden yanadır” dedi.