Önceki gece saat 20.00 sıralarında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Sanayi Bulvarı’nda uygulama yapan polis ekiplerini gören bir servis minibüsü şoförü, minibüsü Tanteks önünde bırakarak kaçtı. Kaçan şahıs ile polis ekipleri arasında yaşanan kovalamaca sonrası kaçan şahıs yakalandı.

Yaşanan olayda neye uğradıklarını şaşıran ekipler bir taraftan kaçan şahsı yakalamaya çalışırken bir taraftan da diğer ekiplerden destek istedi. Olay yerine asayiş ekipleri de sevk edilirken, kaçan şahıs yaşanan kovalamacanın ardından Özen Mensucat önünde çöp bidonunun arasında gizlenirken yakalandı.

EHLİYETİ OLMADIĞI İÇİN KAÇTIĞINI SÖYLEDİ

Kapaklı’da 2 mahallede uyuşturucu operasyonu Kapaklı’da 2 mahallede uyuşturucu operasyonu

İddiaya göre dedesi İhsan D.’ye ait 59 S 22.. plakalı servis minibüsünü alan şahsın ehliyeti olmadığı için kaçtığını söylemesi, hem cezadan hem de aracı menden kurtarmadı. 59 S 22... plakalı araç, sahibine teslim edilmek üzere ceza yazılarak polis ekiplerinin çağırdığı çekiciyle olay yerinden otoparka çekilirken Furkan D.’ye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan idari para cezası uygulandı.

15 ARACA İŞLEM YAPILDI

Polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada sorgulanan 15 araca 29 bin 209 TL para cezası yazılırken, 2 araç trafikten men edilip, 1 alkollü sürücüye de işlem yapıldı.