Muratlı Fatih Mahallesi 56. Sokak üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile bisikletli çocuk çarpıştı. Yaşanan kazada araç altında sıkışan çocuk sağlık ekipleriyle hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Fatih Mahallesi 56. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; K.Ö. sevk ve idaresindeki 16 JHZ 93 plakalı otomobil, A.A. adlı çocuğun kullandığı bisiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle çocuk bisikletiyle otomobilin altına girerek sıkıştı.

YARIM SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU ARAÇ ALTINDAN ÇIKARILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından otomobilin altından çıkarılarak sedyeyle ambulansa taşındı.

Kapaklı’da 220 bin lira değerinde kaçak sigara malzemesi ele geçirildi Kapaklı’da 220 bin lira değerinde kaçak sigara malzemesi ele geçirildi

OMOTOBİL SÜRÜCÜSÜ POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ’NE GÖTÜRÜLDÜ

Yaralı çocuğa ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Otomobil sürücüsü K.Ö. ise ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.