Seçim çalışmaları kapsamında Kapaklı'da şehit ailesini de ziyaret eden Osman Yaman, “Siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz.” ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlardan destek almak için ziyaretlerini sürdüren Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, “Parti yok, genel başkan yok. Karşınıza hep aynı insanlar çıkartılıyor. Ya da Ankara’dan emri vakiyle adaylar koyuluyor. Bizler de halk olarak partilere oy verirsek, kimi hangi noktadan milletvekili çıkartacağımızı birileri belirliyor. Bu dönem halkımız artık buna isyan ediyor. Biz de bu isyanın sonucu olarak yola çıktık. İnşallah, Tekirdağ halkının teveccühüyle bağımsız milletvekili olarak onları TBMM’de en iyi şekilde temsil edeceğim.” diye konuştu.

yaman-2

Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı

“SİZ TOPRAĞA DEĞİL, KALPLERE GÖMÜLDÜNÜZ”

Seçim çalışmaları arasında Tekirdağlı şehidi PYD. Uzm. Çavuş Birhan Er’in ailesini ziyaret eden Yaman, “Siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz.” Dediği Birhan Er şehidimize dua edip, ailesiyle bir süre sohbet etti. 

"BİZ BURADAYIZ, HER YERDE OLACAĞIZ"

Şehit ailesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Kapaklı Durağanlılar Derneği’ne gelen Yaman, burada Dernek Başkanı Recep Sarıca ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Recep Sarıca, Bağımsız Aday Osman Yaman’a tam destek verdiklerini bildirirken, başarılar diledi. Dernek Başkanı Sarıca, “Bugün bizi Bağımsız Milletvekili Adayımız Osman Yaman ağabeyimiz ziyaret etti. Bu kalabalık tam desteğin, beraberliğin, birlikteliğin, birbirine kenetlenmenin ve bu dernek güçlük bir dernek demenin göstergesidir. Biz buradayız, her yerde olacağız. Sesimizi duyuracağız, demektir.” dedi.

yaman-1

ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Dernek ziyaretinin ardından Kapaklı’da vatandaşlarla da görüşen, onlardan destek isteyen Osman Yaman, bir süre esnaf ziyaretinde bulundu ve daha sonra kabalalık bir konvoyla Çorlu’ya geçti.

"YÜCE MECLİSİMİZDE SİZLERİ TEMSİL EDECEĞİM"

Çorlu’da Havuzlar Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla birebir görüşüp, iki gün kalan seçimde oylarına talip olduğunu söyledi. Yaman, “Sizlerin oylarıyla inşallah bağımsız milletvekili olarak, yüce meclisimizde sizleri temsil edeceğim. Hiçbir yerden talimat almadan, doğrudan halkımın çıkarlarının yanında bağımsız bir vekil olma sözü veriyorum.” İfadelerini kullandı.