Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenleyen Kapaklı Pazarcılar Derneği, Gazi ilkokulunda öğrencilere meyve dağıttı.

Cuma günü saat 11.00’de düzenlenen etkinliğe Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ve Kapaklı Pazarcılar Derneği Başkanı Çetin Tutar katıldı.

Sınıfları gezen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve beraberindekiler, öğrenciler ve öğretmenlerin Yerli Malı Haftası’nı kutlayarak meyve dağıttılar.

Kapakli-yerli-mali-2

"PAZARCI VE YEREL ESNAFIN YANINDA OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Etkinlikle ilgili konuşan Kapaklı Pazarcılar Derneği Başkanı Çetin Tutar, “Dernek olarak Yerli Malı Haftası dolayısıyla bir farkındalık oluşturmak istedik. Belediye başkanımız ve ilçe milli eğitim müdürümüz ile yapmış olduğumuz görüşmeler doğrultusunda böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Öğrencilerimizin ülkemizde yetişen ürünleri tanıması ve yerli malının önemine vurgu yapmak istedik. Tüm vatandaşlarımızı yerli malı kullanmaya, pazarcı esnafı ve yerel esnaftan alışveriş yaparak onların yanında olmaya davet ediyorum.” dedi.

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Kapakli-yerli-mali-1