Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılan Kapaklı Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı ikinci oturumunda, ilk oturumda komisyonlara havale edilen konular görüşülerek karara bağlandı.

İMAR KOMİSYONU RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu açılış ve yoklama ile başladı. Ardından İmar Komisyonu raporları okundu. İnönü Mahallesi 919 numaralı adada bulunan parsel sahipleri tarafından 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği talebi ada bazında olması ve etrafındaki diğer imar adalarında örnek teşkil edeceğinden dolayı talebin uygun olmadığına yönelik komisyonca oy birliğiyle alınan karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 30.03.2023 tarih 47852 sayılı Çatı Arası Piyesinin kaldırılmasına ilişkin 1/1000 Ölçekli Plan Notu Değişikliği konulu yazısı ile ilgili komisyonun oy birliğiyle alınan karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün 28.03.2023 tarih 47719 sayılı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin revize edilmesi konusuyla ilgili komisyonun oy birliğiyle alınan karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 29.03.2023 tarih 47807 sayılı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin revize edilmesi konulu yazısını içeren bir diğer Plan ve Bütçe Komisyon raporu komisyonun oy birliğiyle alınan karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğünün 29.03.2023 tarih 47811 sayılı Ek Ödenek konulu yazısının görüşülmesiyle ilgili komisyonun oy çokluğuyla aldığı karar mecliste de oy çokluğuyla kabul edildi.

ALINAN KARARLARIN HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

Komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlanmasının ardından oturumu sonlandıran Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.