Türkiye’nin dört bir yanında Spa, sağlıklı yaşam merkezi, fitness merkezi ve masaj salonu hizmetleri veren Navitas Spa, Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi Organize CornerPark AVM'de vatandaşların hizmetine açıldı.

navitas-hizmete-acildi-2

Navitas Spa merkezi ile ilgili bilgiler veren Navitas Spa Genel Müdürü Burcu Akova, “Spa sektöründe 13 yıldan fazladır hizmet veren Navitas Spa ve Sports bünyesinde bulunan profesyonel uzman masaj terapistleri tarafından uygulanacak vücut bakım programları, masaj terapileri ve aromatik yağlar ile yapılan bakımlar, ruhsal ve bedensel olarak vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirecek, stresten uzaklaştıracak.

navitas-hizmete-acildi-3

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA HİZMET VERMEKTE

Havuz, sauna, Türk Hamamı, masaj terapisi olarak spa merkezinde keyifli bir gün geçirmeniz için her şey düşünülmüş ve hijyen şartlarına dikkat edilmiştir. Navitas Spa Türkiye'nin dört bir yanında Spa, sağlıklı yaşam merkezi, fitness merkezi ve masaj salonu şeklinde sağlıklı yaşam konusunda hizmet vermekte. Alanında tek başına birçok başarıya sahip olmuş birçok ödülle taçlandırılmış olan Spa merkezimiz artık sizler için Hawthorn Suites By Wyndham’da hizmetinize sunuldu.” diye konuştu. 

Çerkezköy’de öğrencilere su ve kuruyemiş dağıtıldı Çerkezköy’de öğrencilere su ve kuruyemiş dağıtıldı

navitas-hizmete-acildi-4