Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti

Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, TBMM’de Tekirdağ ve Samsun milletvekillerini de ziyaret etti. Taşkıran TBMM ziyaretinde milletvekillerine hediyelerini takdim ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Taşkıran TBMM ziyaretinde AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Dr. Candan Yüceer, Dr. İlhami Özcan Aygun, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcaali, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekilli ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’yı ziyaret etti.

“DERNEĞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, “Ankara ziyaretimizde TBMM’de görev yapan Tekirdağ ve Samsun milletvekillerimizi ziyaret edip dernek faaliyetlerimizi anlattık. Ankara’da bizleri memleket sıcaklığıyla karşılayan milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Derneğimizi en iyi şekilde tanıtmaya ve temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.