Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında ilkokul 1. sınıf öğrencisi Melih Topal’ın ağır yaralanması sonrası MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Serkan Genç ve Emrah Sevinç, gazetemize ziyarette bulundu. Genç ve Sevinç, daha büyük acılar yaşanmadan yetkililerin bir an önce harekete geçerek gerekli önlemleri alması gerektiğini belirtti. 

“ÖNLEMLERİN ALINMASINI TALEP EDİYORUZ” 

Kapaklı Kaymakamlığı’ndan “Siz Bize Gelemeseniz Biz Size Geliriz” projesi Kapaklı Kaymakamlığı’ndan “Siz Bize Gelemeseniz Biz Size Geliriz” projesi

Her yıl ciddi kazaların yaşandığı caddede geçmişte ölümlü kazaların da yaşandığını hatırlatan MHP’li belediye meclis üyeleri, “21 Eylül Perşembe günü sabah saatlerinde acı bir olayla uyandık. Mithatpaşa Caddesinde okula gitmekte olan ilkokul birinci sınıf öğrencisi Melih T., bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Minik öğrencimiz şu an yaşam mücadelesi veriyor. Geçmişte bu caddemizde ölümlü kazaların da olduğu ciddi kazalar meydana geldi. Alınan bazı önlemlere rağmen önlemlerin eksik olması nedeniyle trafik kazaları yaşanmaya devam ediyor. Yetkililerin Mithatpaşa Caddesi’nde EDS başta olmak üzere kasislerin sıklaştırılması veya üstgeçit yapılması gibi yayaların hayatını kolaylaştıracak önlemleri almasını talep ediyoruz. Sürücülerimizi de daha dikkatli araç kullanmaya ve trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz” dedi.