Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı ev sahipliğinde Tekirdağ Ramada Otel’de gerçekleştirilen iftar programında aday tanıtım programı da yapıldı.

Büyükşehir’den meclis üyelerine yönelik eğitim Büyükşehir’den meclis üyelerine yönelik eğitim

MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları İlker Yücel, Koray Önsel, Murat Turna, Gökhan Baylan, Mustafa Süleyman Kurtar, Filiz Orman Akın, Hasan Memişoğlu ve Necmi Özgül’ün kendilerini tanıttığı programa; MHP Tekirdağ İl eski Başkanlarından Yunus Meral, Taner Karaoğlu, avukat Mustafa Yüce, il ve ilçelerde görev yapmış yöneticiler, taş medreseli Fahrettin Masum Budak, Bünyamin Yılmaz, Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Türkiye Kamu-Sen Başkanı Önder Kahveci, TÜRKAV Başkanı Ebubekir Korkmaz katıldı.

“ZİLLET İTTİFAKI ÇÜRÜKTÜR”

Aday tanıtım toplantısında konuşan ve Millet İttifakı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, “MHP’nin, terör örgütleriyle iç içe olan partilerle asla işi olamaz. Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkanlar bizimle olamaz. Terör örgütleriyle iç içe olanlar bizimle aşık atamazlar. Türk ve İslam değerine şaşı bakanlar bizim yanımıza bile bakamazlar. Devlet gücümüz, millet övüncümüz, vatan namusumuz, bayrak şerefimiz, ezan susmayacak mukaddesat çağrımızdır. Cumhur ittifakı, muzaffer geçmişimizi müstakbel ve müstesna bir geleceğe taşımanın ileri atılan bayraklarıdır. Fikriyatımızı ve siyasetimizi denetim altında tutan sıkı bir Allah korkusuyla mücadelemizi sürdürüyoruz. Milletimize hizmet aşkıyla yoğruluyoruz. Biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz. Bedeli şehit kanlarıyla ödenmiş bu cennet vatanı canımızdan aziz biliyoruz. Ancak fitne durmuyor, düşman dinlenmiyor. Bunların işi gücü densizliktir dedikodudur. Zillet ittifakı yalandır, yıkımdır, yozlaşmadır. Zillet ittifakı çürüktür, çarıktır, çarpıklığın daniskasıdır. Terörist Demirtaş ve Sarosçu Kavala’nın gönüllü avukatlarıdır. Çağrımız, ‘önce ülkem ve milletim’ diyen herkesedir. Çağrımız, ‘bu millet, bu vatan, bu bayrak’ diyen herkesedir.” diye konuştu.

“MHP KAZANIRSA TÜRKİYE KAZANIR”

“2023 Lider Ülke Türkiye’sinde, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında TBMM’de Tekirdağ’da yaşayan hemşerilerimizi temsil edip, şehrimizin dertleri ile dertlenip, problemlerine çözüm bulup, büyüyen ve gelişen Türkiye’de şehrimizin de daha iyi temsil edilebilmesini sağlamak bize gurur verecektir.” diyen MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı İlker Yücel, “ Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde, hatırlarını sorduğumuzda hep aynı sorundan bahsetmektedir. Milletvekili, gerçekten milletin kendisinden olan vekili olsun diyorlar. Tekirdağ artık Ankara’dan dayatma vekil istemiyor. Tekirdağ, artık vekil seçtiklerinin kartondan maketlerini değil, asıllerini görmek istiyor. Tekirdağ, artık meclise gönderip de ses tonunu unuttukları vekilleri istemiyor. Tekirdağ, artık hemşerileri ile pazarına giden, sahilinde ailesi ile birlikte dolaşan, çarşı esnafından alışveriş yapan, çarşısında gezen, Çerkezköy’ün, Çorlu’nun, Hayrabolu’nun, Malkara’nın, Şarköy’ün tüm ilçelerimizin sorunlarını bilen ve bunları çözebilecek vekiller istemektedir. Biliyorlar ki bu vekiller Milliyetçi Hareket Partili vekiller olacaktır. MHP kazanırsa Tekirdağ kazanır. MHP kazanırsa Cumhur İttifakı kazanır. MHP kazanırsa Türkiye kazanır ve MHP Tekirdağ’da desteklerinizle milletvekillerini inşallah kazanacak.” dedi.

“PARTİ AYIRMADAN TEKİRDAĞLILARIN VEKİLİ OLACAĞIM”

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel ise MYK Üyesi olduğu dönemde Türkiye’yi karış karış gezdiğini ifade ederek;” Başta Tekirdağ’ın olmak üzere Türkiye’nin sorunlarını çok iyi biliyorum. İktidar olduğumuz taktirde sorunları çözmek için mücadele edeceğim” dedi. MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Murat Turna da “MHP’nin Meclis’teki sandalye sayısını çoğaltacağız. Cumhur İttifakı olarak başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirme hedefimizle birlikte MHP olarak, TBMM'de sandalye çoğunluğunu da sağlamak her Milliyetçi Hareket Partili gibi benim de öncelikli hedefimdir. Vekillik görevini sadece temsil makamı olarak görmeyen, sorun çözen, cesaretle elini taşın altına koyan, güvenini milletin iradesinden yana ortaya koyan bir duruş sergilemek ve seçildikten sonra siyasi görüş, parti ayrımı yapmaksızın tüm Tekirdağlı hemşerilerimin vekili olabilmek arzusu ile yola çıkmış bulunmaktayım.” diye konuştu.

HİÇ DURMADAN ÇALIŞACAKLARINI İFADE ETTİLER

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin ülke için bir dönem noktası olmakla birlikte Cumhuriyet tarihinin en zor seçimi olduğunu ifade eden diğer adaylar Gökhan Baylan, Mustafa Süleyman Kurtar, Filiz Orman Akın, Hasan Memişoğlu ve Necmi Özgül de herkese büyük sorumluluk düştüğünü ve Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için hiç durmadan çalışacaklarını ifade ettiler.