Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Çerkezköy’de 16 Temmuz’a kadar hava sıcaklıklarının 38 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Olası muhtemel güneş çarpmasına karşılık yapılan uyarılarda vatandaşların çok gerekli olmadığı takdirde 11:00 ila 17:00 saatleri arasında dışarı çıkmamaları istendi.                          

Çerkezköy’de hava sıcaklıkları 38 dereceyi bulacak. Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Çerkezköy’de yarından itibaren hava sıcaklıkları artış gösterecek. Sıcaklıkların 38 derecenin üstüne çıkacağı belirtildi.

SICAKLIK CUMA GÜNÜ 38 DERECEYİ BULACAK

Meteoroloji’den alınan hava tahmin raporu şu şekilde; 13 Temmuz Perşembe 36 derece, 14 Temmuz Cuma 38 derece, 15 Temmuz Cumartesi 33 derece ve 16 Temmuz Pazar günü 31 derece olacak.

“MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNE ÇIKMASI BEKLENİYOR”

Meteorolojiden hava sıcaklıkları ile ilgili yapılan uyarılarda; “Yapılan son değerlendirmelere göre; 11.07.2023 Salı günü batı kesimlerden başlayarak ülkemizin sıcak hava dalgasının etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hafta ortasından itibaren sıcaklıkların Marmara, Ege ve Akdeniz’de mevsim normallerinin 5-10 derece, diğer bölgelerimizde 2-6 derece üzerine çıkması bekleniyor.

“VATANDAŞLARIMIZ TEDBİRLİ OLMALI”

Kuruma noktasına gelmişlerdi: Sevindirici haber geldi Kuruma noktasına gelmişlerdi: Sevindirici haber geldi

Sıcak hava dalgası nedeniyle, Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgelerimizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi. Vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli olunmaları istendi.