5 Ekim 2022 tarihinde okula gitmek için Kapaklı’daki evinden çıkan Melih Çatma, bindiği Tekirdağ Büyükşehir Halk Minibüsünde kalabalıktan ineceği yeri şaşırdı. Daha sonrasında Çerkezköy Sivrioğlu Petrol’ün önünde olduğunu gören Çatma, minibüs şoförünün geri dönmesini söylemesi üzerine minibüsten inerek karşı şeride geçmek istedi. Yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışırken Çatma’ya otomobil çarptı.        

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRDÜ

İhbar üzerine bölgeye gelen ambulans ekibiyle hastaneye kaldırılan Çatma, 105 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Yoğun bakım tedavisi sonrası eve gönderilen Çatma, yatağa mahkum kaldı.

Melih Destek 1

KÖK HÜCRE TEDAVİSİNE İHTİYACI OLDUĞU BELİRTİLDİ

10 Ağustos 2023 yılında yapmış olduğumuz haberin ardından Melih Çatma’ya hastanelerden ve yardımseverlerden yapılan destek sonrası Melih’in yüzü gülmeye başladı. Tedaviye yanıt veren Melih’in gelinen noktada kök hücre tedavisine ihtiyacı olduğu doktorlar tarafından belirtildi.

“SESİMİZİ DUYURDUK”

Azerbaycan’ın başkenti olan Bakü’de kök hücre tedavisi görmesi gereken Melih için tüm yardımseverlerden destek bekleyen Melih Çatma’nın annesi Songül Çatma, “Melih okula giderken 1.5 sene önce trafik kazası geçirdi. Yoğun bakım süreci geçirdik 4 aydan fazla bir süre. Sonrasında yapılan haber ile birlikte biz sesimizi duyurduk.

Melih Destek 2

“GELDİĞİMİZ SÜREÇ BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR”

Pınarça’da imar sorunu kangrene döndü Pınarça’da imar sorunu kangrene döndü

Bizi Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne götürdüler. Orada 2.5 ay kadar tedavi sürecimiz oldu. Burada beslenmemiz değiştirtildi. Oradan çıktıktan sonra nöroloji kontrolleri için İstanbul’a gittik. Oradaki doktorlarımızın uzun bir süre kontrolü altındaydık. Şu an geldiğimiz süreç bizi çok sevindiriyor. İlaçlarla Melih’in algısını toparlayabildik.

“MELİH TEKRARDAN YÜRÜSÜN İSTİYORUM”

Bundan sonraki sürecimiz kök hücre. Doktorumuz kök hücre tedavisi için bizi Bakü’ye gönderiyor. Bu durumun da belirli bir maliyeti var. Bize destek olacak insanlardan yardım bekliyorum. Ben Melih tekrardan yürüsün istiyorum, tekrardan koşsun istiyorum. Çok başarılı olmasın ama yeter ki eskisi gibi olsun istiyorum. Bize destek olursanız çok memnun oluruz” dedi.

Editör: Berke ÖZEN