Kapaklı Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2. Oturumunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile CHP’li ve Anahtar Partisi Kapaklı Belediye Meclis üyeleri arasında tartışma ile ilgili konuşan Yeniden Refah Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Bayram Ünal, “ Gerçekleşen Kapaklı Belediye Meclisi toplantısında ne yazık ki yine halkın beklentilerinden uzak, seviyeli bir istişare ortamından çok, gereksiz tartışmalar ve ses yükseltmeler yaşanmıştır.

Unutulmamalıdır ki: Sesini yükselterek hiç kimse haklı çıkamaz! Haklı olan; sakin kalır, belgelerle konuşur, milletin menfaatini öne koyar. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak, mecliste kavganın değil; adaletin, ahlakın ve halkın sesinin yankılanması gerektiğine inanıyoruz.

Çetin: İçimizde kaos var, tıkanmışız, çaresiziz
Çetin: İçimizde kaos var, tıkanmışız, çaresiziz
İçeriği Görüntüle

Milletin derdine derman olmak varken, kürsüyü polemiklerle işgal etmek; ne siyaset ahlakına, ne de halkın iradesine yakışır. Meclisler; dua ile başlar, adaletle devam eder, nezaketle son bulur. Eğer dua sadece görüntüde kalıyor, ardından kavga ve tahammülsüzlük geliyorsa, orada samimiyet değil, sadece gösteriş vardır.

Sizler, milletin derdiyle dertlenmek, halkın sorunlarına çözüm bulmak için oradasınız. Meclisi bir kavga alanına çevirmek, ne o kürsüye ne de milletin iradesine yakışır” dedi.