Pınar Bulvarı Üzerinde Görev Yapan TEKPARK Görevlisi T.Ç'ye "Neden Fiş Kestin?" Diyerek Saldıran Z.A'ya Mahkeme, 2000 TL para cezası ve 5 yıl boyunca denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanmasını kararlaştırdı.

Olay günü aracını Pınar Bulvarı üzerine park eden Z.A., park ücreti talep edilmesinden dolayı görevli Taha Ç.'i çağırıp, ''Neden fiş kestin?'' diyerek Saldırdı.

Savunmasında aracını kısa bir süre için park edip nalbura girdiğini belirten Z.A. kendisine yönelik olan suçlamayı reddederek kendisini savundu.

Z.A. "Nalbura girip, 2 dakika sonra geri geldim. T.Ç. park ücreti yazmış, kendisini çağırdım. Aramızda tartışma çıktı, biranda boğuşmaya başladık. Olay sırasında kendisine vurmadım. Sadece boğuştuk. Beratimi istiyorum" dedi.

T.Ç. ise ifadesinde "Olay günü park halindeki araçlara park ücreti yazıyordum. Z.A. uzaktan bana seslendi. Yanıma geldi, beni ittirdi ve düşürdü. Yere düştükten sonra vurarak hakaret etti ve tehditlerde bulundu. Ben kendimi savunmaya çalıştım. Etraftaki esnaf araya girerek bizleri ayırdı. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Sanık ile müştekiyi dinleyen mahkeme heyeti sanık Z.A.'nın 2000 TL para cezası ve 5 yıl boyunca denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanmasını kararlaştırdı.