Tekirdağ Süper Amatör Ligi 8. Hafta Maçında İlçemiz Temsilcisi Site Spor Sahasında Karşılaştığı Tekirdağ 1461 Karadeniz Spor’u 2-1 Mağlup Etti.

İlk yarısı 0-0 berabere biten maçta henüz ikinci yarının başlarında 1-0 geriye düşen Site Spor, Stoperleri Uğur ve Doğukan İle Bulduğu İki Kafa Golü İle Maçı geri çevirmesini bildi.

Site Spor karşılaşmaya Emre-Kadir-Ziya-Doğukan-Uğur-Abdulmelik-Volkan-Cengiz-Serdar-Yusuf-Mert ilk onbiri ile çıktı. Tekirdağ 1461 Karadeniz Spor Şahin-Gökhan-Ozan-Ramazan-Kaan-Tolunay-Musa-Cevdet-İbrahim-Ceyhun-Rahim ilk onbiri ile maça başladı.

İLK YARI GOLSÜZ BERABERE BİTTİ

İlk yarıda her iki takımda karşılıklı ataklarla maça başlarken ilk önemli atak 30. Dakikada 1461 Karadeniz Spor’dan geldi. İbrahim’in etkili vuruşu Site Spor kalecisi Emre’de kaldı. Site Spor ise 33 ve 38. Dakikalarda Volkan ile bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Maçın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 berabere bitti.

MAÇIN İKİNCİ YARISI GOLLE BAŞLADI

Maçın ikinci yarısında her iki takımda daha organize ataklarla rakip kaleye yüklenirken, 1461 Karadeniz Spor henüz ikinci ayrının başlarında 47. Dakikada İbrahim Kanbir ile 1-0 öne geçti. Sol kanatta önüne atılan topla buluşan İbrahim’in vuruşu direğe çarparak ağlarla buluştu.

Site Spor 53. Dakikada ziya ile sağ kanattan frikik kullandı. Ziya’nın vuruşu az farkla üstten auta çıktı.55. Dakikada ise Site Sporda oyuna 2. Yarıda dahil olan Serkan Akyüz ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşu üstten auta çıktı.  56. Dakikada bu kez Yusuf Özkan rakiplerinden bir bir sıyrıldı. Ceza sahasına girerken rakip kaleci Şahin kalesini erken terk ederek topu ayaklarıyla uzaklaştırdı.

SİTE SPOR SONRADAN AÇILDI

Site Spor aradığı golü 65. Dakikada kullanılan serbest vuruş ile buldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Kadir güzel bir orta kesti. Doğukan aynı güzellikte topa iyi yükseldi düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu 1-1

Golün ardından Mert Arslanalp ile bir gol pozisyonu daha yakalayan Site Spor’da Mert’in vuruşunu kaleci Şahin iki hamlede kontrol etti.

Dakikalar 70’i gösterirken bu kez 1461 Karadeniz Spor öne geçme fırsatı yakaladı. Rahim rakiplerinden güzel sıyrıldı vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

  1. dakikada Site Spor Yusuf Özkan ile bir pozisyonda daha yararlanamadı. Rakiplerini geçen Yusuf kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşu yandan auta çıktı.


Dakikalar 89’u gösterirken yine sağ kanattan serbest vuruş kullanan Site Spor’da topun başına geçen Musa Karataş iyi ortaladı. Uğur’un güzel kafa vuruşuyla maçta 2-1 öne geçti.

Maçın hakemi maça +4 dakika ilave etti. Uzatma dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Site Spor maçı 2-1 kazandı.

Site_Spor_2015_Kadro1 Site_Spor_2015_Kadro2 Site_Spor_Maci