Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’e ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Mithatpaşa Caddesi üzerinde yaşanan kazada hayatını kaybeden Halil Önder isimli vatandaş için halk sokağa dökülmüşdü. Kazaların son bulması için Kaymakam Mehmet Yüzer’i olay yerine çağıran halkın talebi üzerine Yüzer olay yerine gelip ‘’Halil amcamızın acısını ben de yaşıyorum, bana 1 hafta verin buraya hız kesiciler koyacağım’’ sözünü vermişti.

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’in sözünde durarak hız kesicilerin 1 haftada içerisinde caddeye yerleştirilmesi üzerine, ilk teşekkür olayda hayatını kaybeden Halil Önder’in hemşerileri olan Samsunlulardan geldi. Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder, Yönetim Kurulu ve Dernek Üyeleri, Yüzer’e ilk teşekkür edenlerden oldu. Dernek Başkanı Önder, ‘’Öncelikle bu konuya duyarsız kalmayan Sayın Kaymakamımız Mehmet Yüzer Bey’e ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Halil Amcamıza Rabbimizden rahmet, sevenlerine de baş sağlığı diliyorum.’’ dedi.