Kapaklı’nın tanınan iş kadınlarından Birsen Bulut, oğlu Oğuzhan Ogün Bulut için bir asker eğlencesi düzenledi.

30 Ocak 2018 Salı günü saat 20:00’da Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda düzenlenen gecede sevilen sanatçı Osman Öztunç da sahne aldı. Geceye çok sayıda iş adamının yanı sıra, aile mensupları ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Saygı Duruşu ve hemen akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program başladı.

BİRLİK MESAJI VERDİ


Gecede sahne alan Osman Öztunç, eserlerini okumadan önce bir konuşma yaptı. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajlarına yer veren Öztunç, ‘’Bu program siyasi bir program değildir. Herkesin vatanını, milletini, devletini seven; bütün insanların katılabileceği bir asker günüdür. Bu programı hazırlayan Birsen Hanım’a ve yiğit evladım Oğuzhan’a teşekkür ediyorum ve Oğuzhan ile askere gidecek bütün vatan evlatlarına hayırlı vazifeler diliyorum. Şu günlerde Alevisi, Sunnisiyle, sağcısıyla solcusuyla, Lazıyla, Çerkeziyle, Türküyle ve Kürdüyle al bayrağımızın altında kardeşçe yaşayan bir toplumu oluşturamazsak Türkiye Cumhuriyeti’ni yerle bir ederler. Bu sebeple o MHP’li, bu AKP’li, o sağcı bu solcu ayrımına girmeden al bayrağın altında kardeşçe yaşayan bir toplum oluşturmamız gerek. Bu yüzden vatanını, milletini, namusunu korumak amaçlı askerlerimizi göndereceğiz. Oğuzhan kardeşimizi tekrar tebrik ediyorum. Sizlere de buraya geldiğiniz için tekrardan teşekkür ediyorum. Allah vatanımızı, milletimizi korusun; kıyamete kadar gök kubbede dalgalandırmayı nasip etsin İnşallah.’’ Dedi.

‘’EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER’’


Öztunç, konuşmasının ardından eserlerini okuyarak programa devam etti. Öztunç’un eserleriyle salondakiler doyasıya eğlenirken, Öztunç konserinin ardından davullu zurnalı eğlenceye geçildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programın sonunda Oğuzhan Bulut, omuzlara alınarak ‘En büyük asker bizim asker’ sloganlarıyla taşındı.