Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile ilgili bir açılış töreninde anlattıkları, gündeme bomba gibi düştü.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ)'nün yaptığı açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in kendisini eleştiren bir video çektikten sonra kendisini arayıp bilgilendirdiğini belirtti. Videoyu izleyen partililerin aklına ''Danışıklı dövüş mü oluyor?'' sorusu geldi.

''ABİ SANA SOSYAL MEDYADAN YÜKLENDİM''

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın olay yaratan ifadeleri şu şekilde; ''2 gün önce bir telefon aldım. Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı sevgili Cüneyt Yüksel, beni arıyor. 'Abi sana biraz sosyal medyadan yüklendim, bilgin olsun' dedi. 'Gayet tabi arkadaşım siyaset yapıyoruz, elbette yükleneceksin' dedim. 'Okursun' dedi, 'Tamam' dedim. Ben de bakamadım, bir ara yolda vakit geçsin diye bakarım dedim. Bir de baktım, Naif'te bir yol yapıyor. 'Büyükşehir yapmadı, bizim valilerimize milletvekillerimiz baskı yaptı. Kadir Albayrak neredesin?' demiş. Tamam çok da güzel, 3 km bir yol yaptırmış. Bura herkesin huzurunda da teşekkür ediyorum.''

Bu ifadelerden sonra Yüksel'den olayı yalanlayan herhangi bir açıklama gelmedi.

BU İLK DEĞİL!

Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in hakkında yapılan iddialar bununla da sınırlı kalmadı. Yüksel tarafından yapılan ve adı rant iddialarına karışan Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nin karşısındaki villalardan birisini de Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a sattığı iddia edildi. Geçtiğimiz haftalarda Süleymanpaşa Belediyesi önüne siyah çelenk koyarak Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği “Faşist Diktatör” sözleri dolayısıyla protesto eden Cüneyt Yüksel’in bu hareketi de bazı çevrelerde tarafından ‘Şov’ olarak nitelendirilmişti.

Haber: Furkan BOLAT