FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılandığı ortaya çıkan ve görevi başındayken AKLANAN! Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e Kapaklı İlçe Teşkilatı’ndaki bazı isimlerin koşulsuz sahip çıkması tepkilere neden oldu.

TEPKİ BÜYÜK!

Geçtiğimiz günlerde FETÖ/PDY üyelerinin avukatlığını üstlendiği gerekçesiyle istifası istenen Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Av. Sevilay Bozdoğan’a ‘Kellemi veririm Sevilay’ı yedirtmem’ diyerek sahip çıkan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in bu tutumu parti tabanında ve Kapaklı ilçe yönetiminde büyük rahatsızlığa neden oldu.

ÖNCE PAYLAŞTILAR SONRA SİLDİLER

Son günlerde Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda görev yapan yönetim kurulu üyelerinin sosyal medyada paylaşım yaparak Cüneyt Yüksel’e sahip çıkmaları ise parti tabanında ve ilçe yönetiminde rahatsızlık yaratan diğer bir konu oldu. Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Dursun Tekin, Mecnun Kaynarpunar, Muammer Doğan ve Mehmet Aymak gibi isimler sosyal medyada paylaşımları ile Cüneyt Yüksel’e destek verdiler. Bu paylaşımlar teşkilat içerisinde rahatsızlık yaratırken, destek paylaşımında bulunan bazı isimlerin daha sonra paylaşımlarını sildikleri görüldü.

İSTİFALAR İLÇELERE DE YANSIYACAK MI?

Son günlerde yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyarak Ak Parti il yönetiminden istifa edenler olmuştu, önümüzdeki günlerde benzer istifaların ilçe teşkilatlarında da olacağı konuşuluyor.

Haber: Adem ÇİL