Namık Kemal Ünüversitesi (NKÜ) Rektörü Osman Şimşek ve İktisat Dekanı Ensar Nişancı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındılar.

Sabah erken saatlerde başlayan operasyon kapsamında Namık Kemal Ünüversitesi (NKÜ) Rektörü Osman Şimşek ve İktisat Dekanı Ensar Nişancı’nın evlerinde ve ofislerinde başlatılan arama çalışmaları devam ederken, sağlık kontrolü için hastaneye sevk edilen 2 isim daha sonra adliyeye sevk edilecek.

KAPAKLI GAZETESİ GÜNDEME GETİRDİ

Geçtiğimiz günlerde de Namık Kemal Ünüversitesi’ne  Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaklaşık 3 aylık bir çalışması sonucu operasyon yapılmış çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan bazı isimler daha sonra serbest kalırken, Gazetemiz Kapaklı Gazetesi, “Kripto FETÖ'cüleri kimler koruyor?” başlığıyla yapmış olduğu haberde kripto isimlerin, siyasi kripto isimler tarafından kollandığını gündeme getirmişti.

SUSTURMA – ENGELLEME ÇABALARI

Tekirdağ’da ki Kripto isimler,  haberimizden dolayı oldukça rahatsız olurken, haberimize erişim engeli kararı aldırmışlar ve hakkımızda hakaret iddiasıyla Namık Kemal Ünüversitesi (NKÜ) Rektörü Osman Şimşek, Rektör yardımcısı İsmail Yılmaz tarafından suç duyurusunda bulunmuşlardı.

“VATANSEVER CUMHURİYET SAVCILARINA SESLENİYORUZ”

Buradan Kapaklı Gazetesi olarak ülkemizin vatansever Cumhuriyet Savcılarına sesleniyoruz. Kapaklı Gazetesi’ni yargı yoluyla susturmak isteyenler, FETÖ ile mücadelede devletimize, milletimize katkıda bulunmak amacıyla bilgi ve belgeye dayalı haberlerimizi engellemeye çalışanlar, erişim engeli kararı aldıranlar, FETÖ ile ilgili yüzlerce şikayet karşısında kılını kıpırdatmayan ve FETÖ haberlerimiz nedeniyle bizlere karşı iddianame hazırlayarak bizleri baskı altına almaya, yıldırmaya çalışan Kripto savcı ve hakimler araştırılsın, varsa bağlantıları en kısa sürede adalet karşısında hesap versinler.