Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yaya kaldırımlarına park eden duyarsız sürücülere ceza kesti.

Kapaklı Belediyesi zabıta ekipleri ilçenin ana caddeleri başta olmak üzere sokaklardaki yaya kaldırımlarına park eden araç sürücülerini kısa süre önce uyardı. Geçtiğimiz günlerde yeniden denetim yapan zabıta ekipleri, uyarılara aldırış etmeyen ve park etmeyi sürdüren araç sürücülerine kabahatler kanununa göre yasal işlem uyguladığını belirtti. Zabıta ekipleri, bu konudaki denetimlerini sıklaştırdığını ve yayalarını geçişini engelleyecek şekilde araçlarını park eden sürücüler hakkında denetimlerin süreceğini belirtti.

''BU KONUDA HERKES SORUMLU DAVRANMALI''

Vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için araçlarını park ettikleri yere dikkat etmeleri ve duyarları olmaları gerektiğini vurgulayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI , "Araç sahibi vatandaşlarımız uygun yerlere araçlarını park etsinler. Yasak alana park etme hem trafik akışını olumsuz etkiliyor hem de yayaların güvenliğini tehdit ediyor. Bu konuda herkes sorumlu davranmalı." dedi. Ayrıca Mandalı, park konusunda zabıtanın sık sık denetimlerine devam edeceğini de sözlerine ekledi.