Ülkü Ocakları Tekirdağ 2. Bölge Başkanı Korhan Ogan, "Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatları Ziyaretleri" kapsamında MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı’na misafir oldu.

Ziyarette MHP Tekirdağ İl Yöneticileri Çağlar Bütün, Murat Demir, İrfan Ayhan, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun, Saray Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Eken, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanvekili Erdal Çelik Bozbey, Ergene Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Kahya, Çorlu Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Eker, Marmara Ereğlisi Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uzun ve İlçe Ocak Yönetici Kadroları hazır bulundular.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Yapılan ziyarette MHP’nin il ve ilçedeki tüm kadroları olarak birlik ve beraberlik mesajı verilirken, ‘’Algı yönetimi ve manipülasyonların hedefindeki Milliyetçi Hareket Partisi, ülkemizde oynanmaya çalışılan bu oyunu birlik ve beraberlik adına gösterdiği duruşla Tekirdağ'da ve tüm Türkiye'de yerle yeksan etmiştir. ‘’denildi.

‘’FETÖCÜLERE KARŞI MÜCADELE ETTİK, ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Ziyarette konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, ‘’Türk Milleti'nin yegane ve tek umudu olan Milliyetçi Hareket Partisi; geçmişte komünizme ve kapitalizme, günümüzde özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinden sonra FETÖ'cü teröristlere ve kurulması muhtemel tüm gayrı milli örgütlere karşı mücadele etmiştir, etmeye de devam edecektir. Misak-ı Milli sınırlarımızın her bir karış toprağını kanıyla sulamış olan aziz şehitlerimize olan ahde vefa borcumuzu unutmadık. Onların bize bırakmış olduğu emanetlerin yılmaz bekçileriyiz.’’