Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan Ak Parti İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Ziyarette Yapımı Yılan Hikayesine Dönen ve Yıllardır Tamamlanamayan Kapaklı-Saray Yolu İle İlgili Eleştirilere Cevap Verirken, “Bakanlık yetkilileri ile ikinci kez konuyu görüştük. 2016 Haziran ayında yol tamamen bitirilecek” dedi.

Mustafa_Yel_Kapakli_Saray_Yolu1

CHP’Lİ BELEDİYELERİ SARSMAMIZ LAZIM

Ziyarette konuşan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Kapaklı’da Belediyecilik hizmetleri ve insani yardımlarla ilgili İstanbul’da bulunan Ak Parti’li belediyelerle koordineli olarak çalışacağız. İnsani yatırımlar ve sosyal yardımlar yapacağız. Ak Parti belediyesi olmaması eksikliğini en aza indirme gayreti içinde olacağız.  Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri yapmadıkları işler konusunda sarsmamız lazım. Bak belediyecilik senin yaptığın gibi değil, böyle yapılıyor dememiz lazım. Buna hazırlanmamız gerekiyor. Bölgemizde okullaşma ile ilgili daha fazla yatırım yapılması lazım. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim bakanımızı ziyaret ettik. Bu konuda ödenek artırımına ihtiyaç var durumu kendilerine bildirdik. Yine Kapaklı- Saray yolu tamamen bitmiş olacak, bunun sözünü aldık. Geçen hafta Sn. başbakanımız ve Ulaştırma bakanımızla Bulgaristan’a gittik beraber. Bu konuyu ikinci kez kendileriyle görüştük ve teyit aldık. İnşallah Haziran ayı sonuna kadar bu yolumuz da bitirilecek” dedi.

HİZMETLERİMİZ VATANDAŞA İYİ ANLATILMIYOR

Bölgede iktidarın yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yeterince vatandaşa anlatılamadığını ifade eden Mustafa Yel, “Köy, köy kent, kent gezerek hizmetlerimizi anlatmamız lazım. Vatandaşın yapmış olduğumuz hizmetlerden bilgisi yok. Bu konuda yerel basından da iyi yararlanmamız gerekiyor” diye konuştu.