Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Necati Aksu, Kapaklı ve Çerkezköy'de görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

16 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 10:30'da Et Beyi Restourant'ta düzenlediği basın toplantısında konuşan Aksu, Kapaklı'da kurulması düşünülen Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na destek olacaklarını belirtti.

KENDİNİ TANITTI

Kahvaltıda konuşan Aksu, ''Ailemizle beraber 1985 yılından beri bölgemizde kurduğumuz firmamızda esnaflık yapıyoruz. 150 yıla dayanan bir esnaf geçmişimiz var. 2 yıldır yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde de Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na da adaylığımı açıklama gereğinde bulundum.'' dedi.

''ODAYI ODA İÇİNDE DEĞİL ESNAF İÇİNDE YÖNETECEĞİZ''

Aksu, ''Bizim amacımız esnafımıza çağımızın getirdiği teknolojik sistemleri kullanarak, daha kısa sürede çözümler üretip, tüm teknik altyapıyı oluşturup, konusunda uzmanlarla seminerler düzenleyip her alanda bilgilendirmek ve eğitimler vermek. Yıl içerisinde 2 defa esnafımıza odamızda yapmış olduğumuz çalışmaları açıklama metni yayınlayacağız. Kapaklı'da başlayıp Veliköy Mahallesi'nde son bulan yetki alanımızda hiçbir esnafımızı ayırt etmeyip odamızın bize verdiği yetkiler doğrultusunda son gününe kadar götüreceğiz. Şeffaf bir oda ve şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Bizim her zaman yönetimdeki arkadaşlarla söylediğimiz gibi; 'Odayı oda içinde değil esnaf içinde yöneteceğiz'. Seçim çalışmalarımızı da bu noktada 2 yıldır demokratik bir şekilde ilerletiyoruz. Sonuçta kazanan Çerkezköy-Kapaklı esnafımız olacak. Bu süreçte de aday olan diğer arkadaşlara başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

''BİZ DE DESTEKÇİSİYİZ''

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Aksu, Kapaklı'da kurulması düşünülen Esnaf ve Sanatkarlar Odası projesi hakkında da konuştu. Bu projenin destekçisi olduğunu belirten Aksu, ''Kapaklı'da yeni bir oda açmaya uğraşıyorlar. Tabi şuanki mevcut başkanımızın söylediği gibi şartlar el vermiyor. Biz, bugün Kapaklı'da oda kurmak için başta öncülük eden Erol Buz arkadaşımızla da görüşüyoruz. Biz de destekçisiyiz. Yarın öbürgün eğer başkan olursak biz karşı değiliz. Kapaklı'da da inşallah böyle bir oda kurulur.'' dedi.