Kapaklı Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 2017 yılında ilçemizde 9.561 adet konut, arsa ve tarla satışı yapıldı.

Kapaklı Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü 2017’de Kapaklı’da satış yapılan işyeri, tarla, arsa ve konut bilançosunu açıkladı. Açıklanan verilere göre 2017 yılı içerisinde Kapaklı’da; 4721 adet konut ve işyeri satılırken, 2850 adet konut ve işyerine ait tapu tahsisi yapıldı. Bu verilere Kapaklı’nın inşaat sektöründe Türkiye ortalamasının üzerinde bir büyümeye sahip olduğu görüldü.

1 SENEDE 9561 ADET SATIŞ GERÇEKLEŞTİ!


2017 yılında konut, arsa ve tarla olarak toplam 9561 adet satış işleminin yapıldığını açıklayan Kaymakamlık Tapu Müdürlüğü, buna paralel olarak da toplamda 26.310.469 TL tutarında harç tahsilatı gerçekleştiğini duyurdu.

‘’BEREKETLİ TOPRAKLAR’’


Açıklanan veriler hakkında konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer şu ifadeleri kullandı; ‘’Bereketli toprakları, çalışkan insanları, gelişmiş Organize Sanayisi ile hızla gelişen, kalkınma ve büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ilçemizde yaşanan nüfus artışına paralel olarak, yatırımlar artmakta ve ilçemiz inşaat sektöründe Türkiye ortalamasının üzerinde bir büyüme göstermektedir’’.