Kapaklı’daki birçok anayol ve caddelerin kenarında bulunan kaldırımların bozuk oluşu veya hiç olmayışı yayaların hayatını tehlikeye atıyor.

Kapaklı’nın çoğu bölgesinde kaldırımların bozuk oluşu veya hiç olmayışı, sadece engelli bireyleri değil bütün vatandaşları zor duruma sokuyor. Cadde kenarlarından geçerken hayatlarını riske atarak yola çıkmak zorunda kaldıklarını belirten halk, yetkililerden duruma bir çözüm beklediklerini dile getirdi.

‘’KAZALAR BU YÜZDEN OLUYOR!’’

Yol kenarlarındaki kaldırımların bozuk olması nedeniyle yoldan yürümek zorunda kaldıklarını ve bu durumun kazalara sebebiyet verebileceğini belirten vatandaşlar, ‘’Kaldırımların halini görüyorsunuz. Bu kaldırım burada bitmiş, tam aracın viraj alacağı yerde başlıyor. Allah göstermesin bir araç buradan dönemese ve yayanın birine çarpsa bunun sorumlusu kim olacak? Kazalar işte bu yüzden oluyor. Yola inme ölürsün, kaldırıma çıkma düşersin. Nasıl yürüyeceğiz? Biz bu konuda yetkili kimse artık onun bu işe bir el atmasını istiyoruz.’’ diyerek duruma tepki gösterdi.

Haber: Furkan BOLAT