Çerkezköy İrmet Hastanesi, gazetecilere özel düzenlediği kahvaltı programı ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

5 Aralık 2017 Cuma günü saat 09:30’da Kafega Kafe’de basın mensuplarına özel kahvaltı programı düzenleyen İrmet Hastanesi yönetimi, Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu’da görev yapmakta olan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Düzenlenen kahvaltı programında konuşan İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker, ‘’ Sizin nezdinizde dürüst, ilkeli, gerçek haber yapan bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım. Gazetecilik zor meslek, yılın 365 günü, günün 24 saati sürekli tetikte olmanız gereken, sürekli koşturmanız gereken bir iş. Hepinize bu mesleği yaparken başarılar diliyorum. Allah kolaylık versin diyorum.’’ Dedi.

‘’PEK ÇOK HASTA BİZİ TERCİH EDİYOR’’

Ayrıca düzenlenen kahvaltı programında hastane hakkında bilgiler de veren Türker, ‘’ 230 yatak kapasiteli, faal olarak 149 yatak ile hizmet veren 14500 metrekare kapalı alana sahip, Trakya'nın en büyük hastanelerinden biriyiz. Tüm cihazlarımız dijital teknolojiye sahip olduğu için radyasyon düzeyi çok daha düşük. 128 kesit tomografi cihazımız, özellikle meme kanserinin erken teşhisi için çok önemli olan dijital mamografimiz bulunmaktadır.  Bünyemizde 2 Profesör, 5 Doçent, 1 Yardımcı Doçent hizmet vermektedir. Trakya'da yalnızca 3 Yenidoğan Uzmanı bulunmaktadır. Bunların ikisi üniversite hastanesinde, biri de bizim hastanemizde hizmet veriyor. Trakya'da 24 Yenidoğan yatağımız ile hizmet vermekteyiz. Meme altından küçük kesi ile atan kalpte bypass operasyonumuz Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanımız Prof. Dr. İlhan Mavioğlu tarafından yapılmaktadır. Genel Cerrahımız Op. Dr. Onur Kesler tarafından obezite ve diyabet operasyonları gerçekleştirilmektedir. Yurtiçinden ve yurtdışından pek çok hasta bu operasyonlar için bizi tercih etmektedir.’’ İfadelerini kullandı.

DONANIMLI KADRO

Hastane bünyesinde hizmet veren doktorlar hakkında da bilgilendirmeler yapan Türker, şu ifadeleri kullanarak konuşmasını noktaladı; ‘’Gastroenteroroloji Uzmanımız Doç. Dr. Fatih Ermiş hastanemizde hizmet vermekte; bu da bizi, bünyesinde Gastroenteroloji Uzmanı bulunduran nadir özel hastanelerden biri yapmakta. Ortopedi Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Mehmet Eroğlu ve Op.Dr. Murat Kaya tarafından el cerrahisi, replantasyon, kalça çıkığı operasyonları ve omurga ameliyatları yapılmaktadır. Trakya'nın sağlık turizminde hizmet veren öncü hastanelerinden biriyiz. Kanada, İngiltere, ABD ve Bulgaristan gibi ülkeler ile Afrika'nın bazı ülkelerinden ayda ortalama 7-8 hasta hastanemize çeşitli operasyonlar için gelmektedir.’’