İlçemizde yaptığı inşaat projeleri ile adından sıkça söz ettiren Hekimoğlu İnşaat yeni adresinde düzenlenen görkemli törenle açıldı.

YOĞUN KATILIM OLDU

Açılış törenine Belediye başkanı İrfan Mandalı, Belediye başkan yardımcısı Adem Sekmen, Ak Parti İlçe başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe başkanı Kenan Seçkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Ak Parti belediye meclis üyeleri İbrahim Aktürk, Mahir Aras, CHP belediye meclis üyesi Muzaffer Yıldıran, İlhan Çetinkaya, Kapaklı Emlakçılar Derneği başkanı Kemal Özel, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı ve çok sayıda davetli katıldı.

MEHTER TAKIMI HAYRAN BIRAKTI

Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi No:2 adresinde saat 15:00’da gerçekleştirilen açılış Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından edilen dualar eşliğinde kurban kesildi. Lüleburgaz belediyesi mehteran takımı da misafirlere muhteşem bir mehteran gösterisi izlettiler.

KAPAKLIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Açılış töreninde konuşan belediye başkanı İrfan Mandalı, 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatırken, “Sizlerle birlikte ilçemizde güzel hizmetler gerçekleştirdik. Hep birlikte Kapaklı’ya sahip çıkacağız. Ben değil biz olacağız.

Hekimoğlu İnşaat, Selami Hekimoğlu ilçemizin güvendiği isimlerden birisi. Herkes gözü kapalı kendisine kat karşılığı yerlerini verebiliyor. Hekimoğlu İnşaat Kapaklımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan sonra söz alan firma sahibi Selami Hekimoğlu katılımları için katılımcılara teşekkür ederken, “Şirketimizi 2008 yılında kurduk. İşlerimizi yavaş yavaş büyütüyoruz. İşlerimizi büyütürken gönlümüzü daha da aşağı düşürüyoruz. Dün kiminle oturduysak bugünde o arkadaşlarla oturuyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Katılımlarınız için Hekimoğlu Ailesi olarak hepinize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Belediye başkanı İrfan Mandalı, Firma Sahibi Selami Hekimoğlu ve protokol üyeleri birlikte açılış kurdelesini kestiler.