Kapaklı’da yapmış olduğu projelerle dikkatleri üzerine çeken Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şubesi arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre TMS üyeleri, Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş. projelerinden aldıkları dairelere %8 indirimli olarak sahip olabilecekler.

Geçtiğimiz günlerde Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şubesi’nin üyelerine özel, Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile indirim anlaşması imzalandı. TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Sahibi Bilal Acar arasında imzalanan anlaşmaya göre, TMS üyeleri diledikleri dairede %8 indirim alabilecek.

‘’İSKAN MASRAFLARI DA ŞİRKETİMİZE AİTTİR’’

İskan masraflarının şirket tarafından karşılanacağını belirten Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Acar, ‘’27 Eylül itibariyle geçerli olacak anlaşmamız bir yıl süre ile geçerli olacak. Bu süre zarfında kredi kullanmak isteyen TMS üyelerimize destek olması amacı ile anlaşmalı bankalarımızla ekspertiz ücretlerini firmamız karşılayacaktır. Diğer yandan tüm iskan ve tapu cins değişikliği, kat mülkiyeti  şirketimize aittir.’’ Dedi.

‘’TÜM ÜYELERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN’’

TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ise anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunurken, ‘’TMS Çerkezköy Şubesi ve Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş. arasında imzalanan bu anlaşma ile üyelerimiz daire almak istediklerinde %8 indirime sahip olacaklar. Tüm üyelerimize ve sendikamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.