Ak Parti Belediye meclis üyeleri İrfan DEMİR ve İbrahim AKTÜRK, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla ilçemizde görev yapan gazetecileri Şanlıurfa Şehzade Restaurant'da ağırladı.

SİZLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞMEKTE
Yemekte konuşan belediye meclis üyesi İrfan DEMİR, "Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz hayırlı olsun. Hepinizi kutluyorum, gerçekten toplumun emniyet sibobusunuz. Toplumda siyasetçilerin, yöneticilerin yapmış olduğu çalışmaları topluma yansıtan, duyuran, hem de eksiklikleri görüp onları uyaran, bir nevi onlara daha azimli daha kararlı daha doğru dürüst iş yapmalarında katkı sağlayan önemli bir görev yapıyorsunuz. İnşallah inanıyorum ki Kapaklımızın inşasında sizlere çok büyük ve önemli bir görev düşmektedir. Gelecek nesillere daha güzel bir Kapaklı bırakmak için basın mensuplarının, siyasetçilerin, iş adamlarının toplumda yer alan kurum ve kuruluşların başında medya gelmektedir. Medyanın doğru dürüst çalışması, doğru dürüst görevini ifa etmesi demek diğer kurumları da akabinde sürükleyecektir. Bu anlamda sizlere çok büyük bir görev ve sorumluluk düşmektedir, Allah daha nice 10 ocaklara yetişmeyi nasip etsin. Doğru ve dürüst bir gazeteci taraf olmadan, ama işini sadece gazeteci olarak yapan, başka her hangi bir şey gütmeden, başka bir şey düşünmeden, layıkıyla yerine getiren bir gazeteci olduğunuza inanıyorum. Bundan sonra da görevinizi bu şekilde yerine getirmenizi temenni ediyorum ve görevinizde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ
Belediye meclis üyesi İrfan DEMİR’ in ardında söz alan Belediye meclis üyesi İbrahim AKTÜRK, "Tüm gazetecilerin ve sizlerin 10 ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutlar bu zamana kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızın bundan sonraki yıllara da yansımasını,doğru,dürüst,tarafsız haber ilkesi doğrultusunda daha nice yıllar geçirmenizi temenni ederim" diye konuştu.