Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mutlu Çınar, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanlık seçimi öncesi başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

“PARTİMİZİ DAHA GÜZEL GÜNLERE TAŞIMAK İÇİN ADAYIM”

Bir yıldır Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı’nı başarıyla sürdüren ve gerçekleştirdiği etkinlik ve çalışmalarla Tekirdağlıların takdirini kazanan Mutlu Çınar, adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulunurken “Uzun yıllardır aktif üyesi olmakla gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ örgütünün her aşamasında çalıştım. Geçmiş dönem başkanlarımız ve gençlik örgütümüz ile de görüşüp onların da desteğini alarak Cumhuriyet Halk Partimizin Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığımı koydum. Bu ilgi ve desteğe Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanı olup partimizi daha güzel günlere taşıyarak cevap vermek istiyorum.” dedi.

“AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLMAK İÇİN GELİYORUZ”

Geçtiğimiz seçimler sonrasında parti içerisinde oluşan dalgalanma ve taraflaşmaya da değinen CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkan Adayı Mutlu Çınar, “Partimizin özellikle Süleymanpaşa örgütünde birlik olma zamanı. Ben ve ekibim CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları’ndan bu birliği başlatarak önce il, sonrasında da ülke geneline yaymak hedefiyle yola çıkıyoruz. Partimizin bütünlüğünü sağlayıp iktidara giden yolda mihenk taşı olarak hizmet etmek istiyoruz. Ayrıştırıcı değil birleştirici güç olmak için geliyoruz.” diye konuştu.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDE ARTIK SÖZ GENÇLERİN OLACAK”

Siyasi oluşumlarda gençlere beklenen önemin verilmediğine dikkat çeken Mutlu Çınar; “Bizler gençler olarak partimizin geleceğiyiz. Ancak şuana kadar bizlere gelecek olarak istenilen önem verilmediği açık. Cumhuriyet Halk Partimizin Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanı seçildiğimde ilk üzerine düşeceğim konu bu olacak. Ülkemizin ve partimizin geleceği için gençlik yapılanmamızı sıkı tutmanın yanı sıra ekip arkadaşlarımla birlikte gençlerimize gereken değerin gösterilmesi ve parti içerisinde söz sahibi olması yolunda önemli adımlar atacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nde artık söz gençlerin olacak.” şeklinde konuştu.

“GENÇLİĞE YOL VERİN İKTİDARA GİDELİM”

“Dürüst siyaseti gençliğe aşılamak en büyük hedefimiz.” diyerek sözlerine devam eden CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkan Adayı Mutlu Çınar; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidip ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Gençlik Örgütü’nü geleceğe taşıyacağız. Önümüzdeki günlerde gerçekleşmesini beklediğimiz seçimlerde demokrasinin olmazsa olmazı sandık başına gidecek tüm partili arkadaşların oyuna talibim. Gençliğe yol verin iktidara gidelim.” İfadelerini kullandı.

MUTLU ÇINAR KİMDİR?

Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenci olan Mutlu Çınar,2012 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Gençlik Örgütüne üye oldu. Aynı yıl CHP Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Örgütü yönetiminde “Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevi ile Cumhuriyet Halk Partisi Namık Kemal Üniversitesi örgütlenme sorumlusu seçildi. 2012 -2015 yılları arasında gerçekleştirilen genel seçimler, yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde parti içinde aktif görev aldı. 2014 yılında kurulan Süleymanpaşa Kent Konseyi içerisinde oluşturulan Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi oluşumunda da yer alan Mutlu Çınar, gerçekleşen seçimlerden zaferle ayrılıp Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı görevine geldi.

chp-suleymanpasa-genclik (1) chp-suleymanpasa-genclik (2)