1 Kasım 2015 Milletvekili Seçimlerine Sayılı Günler Kala Çalışmalarını Hızlandıran Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ceylan Yanar Ülkede İstikrar ve Huzur için Ak Parti İktidarına İhtiyaç Olduğunu Belirtti.

ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ

Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte vatanını milletini seven herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Ceylan Yanar, “Millet olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ama inanıyorum ki bu aziz millet bu zor günleri de birlik ve beraberlik içerisinde aşacak, ülkemiz en kısa sürede hak ettiği huzur ve refaha kavuşacaktır.

CEYLAN-YANARİSTİKRAR İÇİN TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAMIZ GEREKİYOR

Bende bu zor günlerde ülkemize son 13 yılda çağ atlanan, büyük kazanımlar kazandıran Ak davanın bir neferi olarak bu zorlu süreçte partime destek milletime hizmet etmek için Tekirdağ milletvekili aday adayı oldum.  Var gücümüzle çalışarak Ak Partimizin, Ak Kadroların tek başına iktidar olmasını sağlayarak, ülkemizin yeniden güçlü bir siyasi iradeye kavuşmasını sağlamalıyız.  Çünkü istikrarın devamı, birlik ve beraberliğimizin devamı için bu seçimlerde Ak Parti olarak tek başına iktidara gelmemiz gerekiyor.

KAZANAN İSTİKRAR, KAZANAN HALKIMIZ OLACAK

İnanıyorum ki partimiz ve teşkilatlarımız 1 Kasım seçimlerinde başarıyla çıkacaklardır. Geçtiğimiz günlerde Ankara Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi'ne katıldık. Burada gördük ki partimiz tüm teşkilatlarıyla kenetlenmiş, eski Ak Parti ruhu yeniden canlanmış. Bu birlik ve beraberlikle partimiz 1 Kasım seçimlerinden başarıyla çıkacak. Kazanan istikrar, Kazanan Halkımız olacak.

ADAY OLMASAK TA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Konuşmasında aday adaylık sürecinin 18 Eylül 2015 Cuma günü sona ereceğini hatırlatan Yanar, “18 Eylül 2015 Cuma günü aday adaylığı süreci sona eriyor. Genel merkezimiz bu tarihte adaylarımızı açıklayacak. Biz bu dönemde aday oluruz veya olmayız. Karar genel merkezimizindir. Bizler aday gösterilsek te gösterilmesek te partimizin bir neferi, Ak Kadroların gönüllüleri olarak partimizin başarısı ve ülkemizin geleceği için Ak Parti bayrağı altında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İLÇEMİZ MECLİSTE TEMSİL EDİLMELİ

Genel merkez tarafından kendisine görev verilmesi halinde görevi layıkıyla yerine getireceğine inancının tam olduğunu söyleyen Yanar, “Partimizin oy deposu olan Kapaklımızı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Yeni ilçe olan Kapaklımızın ve bölgemizin var olan birçok önemli sorunlarına çare olmak için mecliste ilçemizin temsil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha önce söylediğim gibi bu konuda genel merkezimiz karar verecek. Bizlerde verilen karara saygı duyacağız. Belirlenen adaylarımızla birlikte başarılı olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. açıklamasında bulundu.