Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sömestri Tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelenen ‘Benim Güzel Papuçlarım’ isimli çocuk oyunu sömestri tatilinde olan çocukların büyük beğenisini kazandı

ÇOCUKLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ


27 Ocak Cumartesi günü üç seans halinde sahnelenen yaklaşık 1 saatlik çocuk oyunu Benim Güzel Papuçlarım isimli çocuk oyununa çocuklar büyük ilgi gösterirlerken, tiyatronun sonunda çocuklara küçük ikramlarda da bulunuldu.

“ÇOCUKLARIMIZ KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ”


‘Benim Güzel Papuçlarım’ adlı tiyatro oyununun 3 seans olarak sahnelendiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni bu iki güzel çocuk oyununu için teşekkür ediyorum. Yorucu bir eğitim döneminin ardından gelen sömestri tatilinde sahnelenen Pinokyo ve Benim Sevgili Papuçlarım adlı tiyatro oyunu ile çocuklarımız güzel ve keyifli vakitler geçirdiler. Tüm çocuklarımıza güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.