Kapaklı Belediyesi ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

Engelli vatandaşları toplumsal hayata kazandırmak adına yapılan bir hizmete imza atan Kapaklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların talebi doğrultusunda bu vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

‘’DERDİNE BİR NEBZE DEVA OLDUYSA NE MUTLU BİZE’’

Akülü tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını vurgulayan Başkan İrfan Mandalı, ‘’Bizler belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. İmkânlarımız doğrultusunda engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bizlerin onlara desteği ile evlerine bağlı kalmayarak sosyalleşme imkanı bulacaklar. Akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine bir nebzede deva olduysa ne mutlu bizlere. Onları mutlu gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileri de birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz’’ dedi.

Belediye Başkanı İrfan Mandalı vatandaşların talepleri doğrultusunda akülü sandalye yardımlarının devam edeceğini söylerken, akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar Başkan Mandalı’ya teşekkür ettiler.