Kapaklı Belediyesi Anaokulu Tarafından Anneler Günü Dolayısıyla Kutlama Etkinliği Düzenledi.

Düzenlenen etkinlik Okul müdürü Serap Beydoğan, okul öğretmenleri, okul çalışanları, öğrenciler ve annelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

ŞİİR VE ŞARKILAR OKUNDU

Program Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Akabinde okul öğretmenleri tarafından Okul Müdürü Serap Beydoğan’a çiçek Takdimi ile devam etti. Programda Gökkuşağı sınıfının hazırladığı Anneler günü ile ilgili oyunlar oynandı, şiir ve şarkılar okundu. Tüm Öğrenciler okulda anneleri için yaptıkları etkinlikleri annelerine hediye olarak takdim etti.

YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

Program Anne ve çocukların katıldığı Çuval yarışı, Yumurta Yarışması, Mumya sarma yarışmaları ile devam etti. Minik Öğrenciler, Velileri ve öğretmenleri ile birlikte eğlenceli bir gün geçirerek gönüllerince eğlendiler.

BİLİM ŞENLİĞİNDE DENEYLER YAPILDI

Programın Son bölümünde ise okul öğretmenlerinin hazırladığı bilim şenliği bölümüne geçildi. Minik öğrenciler, Balon şişirme Deneyi (Yıldızlar Sınıfı), Suda Açan Çiçek Deneyi (Menekşeler Sınıfı), Müzik Aleti Yapalım (Şirinler Sınıfı), Akciğer Deneyi (Gökkuşağı Sınıf), Yanardağ Deneyleri (Kardelenler Sınıfı) öğretmenleri ile birlikte test ederek eğlenceli dakikalar yaşadılar.

belediye-anaokulu-anneler-gunu3 belediye-anaokulu-anneler-gunu4 belediye-anaokulu-anneler-gunu5 belediye-anaokulu-anneler-gunu6 belediye-anaokulu-anneler-gunu7 belediye-anaokulu-anneler-gunu belediye-anaokulu-anneler-gunu1 belediye-anaokulu-anneler-gunu2