Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tribün kapasitesi arttırılan 29 Ekim Spor Kompleksi içerisinde bulunan sentetik çim sahada, Kızılpınar Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri’nde ve yine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sıkıştırılmış beton yol çalışması yapılan Kızılpınar Mahallesi Terzi Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

İlk olarak İstasyon Mahallesi’nde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksi içerisinde bulunan sentetik çim sahanın arttırılan tribün kapasitesi çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 1 hafta içerisinde tamamlanması planlanan çalışmaların ardından stadyumun seyirci kapasitesinin 1000 kişiye çıkacağını ve tribünün tamamen kapalı olacağını kaydetti.

TERZİ CADDESİ YENİLENİYOR

Tribünün karşı tarafında bulunan alana ise soyunma odaları, lavabolar vs. yapılmasının planlandığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Kızılpınar Mahallesi’ne geçerek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sıkıştırılmış beton yol çalışmasının yapıldığı Terzi Caddesi’nde incelemelerde bulundu ve vatandaşlar ile sohbet etti.

‘’70 SOKAĞI BETON YOL İLE KAPLADIK’’

Kızılpınar Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı İstiklal, Atatürk, Osmanlı, Hacı Yakup, Çerkezköy, Çorlu, Hürriyet ve Bahar Caddeleri’nin sıkıştırılmış beton yol ile bugüne kadar kaplandığını ve bugünde çalışmaların Terzi Caddesi’nde başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Terzi Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanması ile 9 adet büyük caddemizdeki beton yol çalışması bitmiş olacak. Çerkezköy Belediyesi olarak ta biz de bugüne kadar yaklaşık 70 sokağı asfalt ve sıkıştırılmış beton yol ile kapladık” dedi.

ÇALIŞMALARIN HIZLANMASINI İSTEDİ

Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Akay, Terzi Caddesi’ndeki incelemesinin ardından Kızılpınar Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri’ne geçerek incelemelerde bulundu. Altyapısı tamamlanan Pazar Yeri’ndeki çalışmaların hızlandırılması ve biran önce Kızılpınar halkının hizmetine sunulmasını isteyen Akay, çalışmaların tamamlanması ile Kızılpınar halkının ve pazarcı esnafının son derece modern ve güzel bir Pazar yerine kavuşacağını kaydetti.