Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Hayata Geçirilen “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat” projesi kapsamında 15 Adet bisiklet, İlçe milli eğitim müdürlüğünde düzenlenen programla okul müdürlerine teslim edildi.

549 BİSİKLET DAHA DAĞITILACAK
Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant 11 İlçede İlk etapta 165 bisiklet dağıtıldığını belirtirken, “Bunun devamı gelecek. Önümüzdeki günlerde 549 bisiklet daha dağıtılacak. Masa başı iş yapan memurlar, sabahtan akşama kadar hareketsiz kalıyor. Bu da sağlık açısından büyük bir tehdit oluşturuyor. Proje ile memurlarımıza spor yapma imkanı sağlanmış oluyor” dedi.

15 ADET BİSİKLET DAĞITILDI
Nalbant, “Sağlık Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığımız arasında protokol imzalandı. Proje kapsamında okullar ve spor kulüplerine dağıtılmak üzere 15 adet bisikleti Valiliğimizden teslim aldık. Bisikletlerimizi ortaokullara 2’şer, liselerimize de 1’er tane olmak üzere okul müdürlerimize teslim ediyoruz.” Dedi.

Daha önce ilçe Milli eğitim Müdürlüğü olarak bazı spor etkinlikleri düzenlediklerini söyleyen Nalbant, “19 Mayıs gençlik Bayramı etkinlikleri kapsamında Futbol turnuvası yaptık. Halk yürüyüşü yaptık. Önümüzdeki dönemlerde de spor etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Program sonrasında İlçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant ve Şube Müdürü Ahmet Serdar Ümit Öncel, teslim edilen alınan bisikletlere binerek objektiflere poz verdi.

bisiklet-dagitimi bisiklet-dagitimi1