Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi çalışmalarında sona gelindiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Proje kapsamında Köşem Mevkii’nde yaklaşık 3 bin 600 metrekarelik yeni bir meydan oluşturduk.” dedi.

Hızlı tren çalışmalarında 2 işçi toprak altında kaldı Hızlı tren çalışmalarında 2 işçi toprak altında kaldı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Köşem Mevkii’nde oluşturulan yeni meydan hakkında açıklamalarda bulunan Akay, “Hafriyat çalışmalarının ardından, yeni meydanımızda beton işlerini tamamladık. Ekiplerimiz daha sonra peyzaj çalışmalarını gerçekleştirdi. Bitkilendirme çalışmalarının ardından da meydanımızı, Cumhuriyet Meydanımıza da diktiğimiz Çınar ağaçları ile süsledik.” dedi.

3 BİN 600 METREKARE ALANA SAHİP

Köşem Meydanı içerisinde bir adet de kuru havuzun bulunduğunu sözlerine ekleyen Akay, “Yeni meydanımızda 2 adet otobüs durağı ve 1 adet de taksi durağı oluşturduk. Yaklaşık 3 bin 600 metrekarelik alana sahip olan yeni meydanımıza vatandaşlarımızın dinlenebileceği modern oturma alanları yerleştirdik. Son olarak dekoratif aydınlatma çalışmaları yaparak, kentimize yeni bir meydan daha kazandırmış olduk” açıklamalarında bulundu.