CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’nın KENTAŞ’yi ziyaret etmesi sonrası paylaştığı “Yazıklar olsun” başlıklı video hakkında açıklamada bulunan  Kapaklı Kent Tarımsal Ürünler Üretim Anonim Şirketi Yönetimi (KENTAŞ), “Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı 27.02.2024 tarihinde Kapaklı Kent Tarımsal Üretim Anonim Şirketi’nin faaliyet kolu olan Kentaş Reklam Ajansımızın atölyesine gelerek, izinsiz kamera çekimi ve asılsız iddialarda bulunması hakkında Kapaklı Kent Tarımsal Ürenler Üretim Anonim Şirketi olarak kamuoyu ve basını bilgilendirmeye gerek duyulmuştur. Videoda anlatılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in Kentaş Reklam Ajansını kendi reklam ve afişlerini bastırarak özel işlerinde kullandığı” cümleleri gerçek dışıdır. Kent AŞ’de soygun ve usulsüz iş yapıldığını beyan ettiği suçlayıcı iddialar dayanaksız ve asılsızdır.

“GERÇEK DIŞIDIR”

Videoda geçen “çalışanların belediye personeli olduğu ve makinenin belediyeye ait olduğu” gerçeği yansıtmamaktadır. Çalışan personeller Kapaklı Kent Tarımsal Ürünler Üretim Anonim Şirket’i personellerimizdir. Baskı makinesi Kapaklı Kent Tarımsal Ürünler Üretim Anonim Şirket’imize ait demirbaştır. Kapaklı Belediye Başkanımızın “para vermeden afişlerini bastırdığı” cümleleri gerçek dışıdır. Tüm hizmetlerimiz ücreti karşılığında parti, kişi ve kurum gözetmeden yapılmaktadır.

“HİZMETLERİN KARŞILIĞI BANKA HESABIMIZA YATIRILMAKTADIR”

Başkan Yüceer, muhtarlarla bir araya geldi Başkan Yüceer, muhtarlarla bir araya geldi

İrfan Mandalı 26.02.2024 tarihinde şirketimize gelerek personele baskı ve şirket hakkında hakaretvari konuşmalarda bulunmuştur. Yaklaşık bir ay önce siyasi partilerin meclis üyelerine ücreti karşılığında reklam ajansımıza iş yaptırabilecekleri tarafımızca bildirilmiştir. Tek bir parti tarafından geri dönüş sağlandı, geri dönüş yapan parti ile sözleşme yapılmıştır. Ajansımızdan bugüne kadar birçok meclis üyesi aday adayı, meclis üyesi adayı ve spor kulübü ücreti karşılığında pankart, afiş, araç giydirme gibi hizmetler almıştır. Bu hizmetlerin karşılığı olan tutar şirketimizin resmi banka hesabına yatırılmaktadır.

“AFİŞLER ÜCRETSİZ BASTIRILDIĞI GERÇEK DIŞIDIR”

Belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, muhtar adayları, işletme sahipleri ücreti karşılığı hizmet almaktadır ve bundan sonrada hizmet almaları için reklam ajansımızla çalışmaya davet ediyoruz. Verdiğimiz hizmet kişi, parti ve kurum gözetmeksizin yapılmaktadır. Kent A.Ş. özel bir iştirak şirketidir. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’nın sosyal medyada paylaştığı videoda bahsedilen belediye başkanımızın kendi özel afişleri ücretsiz bastırdığı gerçek dışıdır. Video açıklamasında “Kent A.Ş.’nin soygun yeri olduğunu” yazarak şirketimizin karalandığı bu tür suçlamaları kabul etmiyor ve iftira olarak nitelendiriyoruz.

“KAMUOYUNA DUYRULUR”

Şirket çalışanlarımızın videoya alınmasını Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na aykırı olduğunu ve şirketimiz hakkında iftira atılmasının ticari itibarı zedeleyici ifadelerinden dolayı her türlü yasal haklarımızın saklı olduğunu belirtiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.