Saray Ayaspaşa Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde bulunan bir kebapçıda meydana gelen olayda müşteri ve işletme sahipleri arasında ‘yüksek hesap’ yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sonrası müşterilerden birisi silahını kullanırken, bacağına kurşun isabet eden işletme sahibi Sebhatin G. yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kebapçıya gelen dört kişi, yemek yedikten sonra gelen hesabın yüksek olduğunu iddia ederek, işletme sahibi ve çalışanlarla tartıştı. Tartışma kısa sürede arbedeye dönüşürken, hesaba itiraz eden dört kişi çalışanlara hakaret ve darp edip kebapçıdan ayrıldı. Olayın ardından işletme sahibi ve çalışanlar Saray İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kendilerini darbeden şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.

İŞLETME SAHİBİ YARALANDI

Yaşanan olayın üzerinden yaklaşık bir saat sonra kebapçıya bu sefer üç arkadaşıyla gelen Eray B. içerisinde müşterilerinde bulunduğu işyerini kurşunlayarak olay yerinden koşarak kaçtı. Eray B.’nin silahından çıkan mermilerden biri işletme sahibi Sebhatin G’ye isabet etti. Bacağına isabet eden mermiyle yaralanan Sebhatin G., ambulansla Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kapaklı’da aile içi tartışmada kan aktı: 2 yaralı Kapaklı’da aile içi tartışmada kan aktı: 2 yaralı

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Olayın ardından kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Bacağından vurulan Sebhatin G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, emniyet ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.