18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, “Büyük zaferin 108. yıldönümünü kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve tazimle anıyorum.” dedi.

Kaymakam Sağır, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Türk ve dünya tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, tarihte eşine az rastlanır kahramanlık destanlarından biridir

Bir milletin verdiği mücadeleyle, “Çanakkale geçilmez” sözünü tarihe kazıyarak tarihin akışını değiştirdiği bir zaferdir. Türk Milleti, vatanını, hürriyet ve istiklalini korumak için emsalsiz fedakârlıklar göstermiş, cesaret dolu mücadelesiyle tarih boyunca şanlı zaferler kazanmıştır.

Başkan Çetin’in acı günü: Mekanı cennet olsun Başkan Çetin’in acı günü: Mekanı cennet olsun

Bugün bizlere düşen görev; şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmek, gelecek nesillere bu bilinci aktarmak ve bu kutsal toprakları bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir.

Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu büyük zaferin 108. yıldönümünü kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve tazimle anıyorum.”