Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede düzenlediği "Karne Şenliği" İlçemizde Düzenlenen Programla Devam Etti. Kapaklı İhsan Mandalı Düğün Salonu'nda Gerçekleştirilen Karne Şenliğine Öğrencilerin İlgisi Oldukça Yoğundu.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede düzenlediği yarıyıl etkinliği kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi koordinasyonunda ücretsiz olarak 03 Şubat 2016 Çarşamba günü 14.00 ile 17.00 saatleri arasında Ali İhsan Mandalı Salonunda gerçekleştirilen Karne Şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Öğrencilerin velileriyle birlikte katıldığı şenlikte ali İhsan Mandalı Düğün Salonu Tıklım Tıklım dolarken, palyaço şovları etkinliğe ayrı bir renk kattı.  Pamuk Prenses ve Süperman kostümlü animatörler tarafından çocuklara yüz boyamaları yapıldı.Patlamış mısır ve pamuk şekerinin de ikram edildiği etkinlikte, sahnelenen Sihirli Orman isimli tiyatro oyunu ise çocuklar tarafından büyük bir beğeni topladı.

Çuval yarışı, Jenga, Twister, kırkayak, oyun hamuru, parmak boyama, kum boyama, resim ve mini disko gibi eğlenceler sayesinde çocuklar etkinlikten mutlu bir şekilde ayrıldılar.

kapakli-karne-senligi