3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Karaağaç İlkokulu özel eğitim öğrencileri, Bahar Hanım Atölyesi’nde düzenlenen anlamlı bir etkinliğe katıldı. Atölyenin kapılarını öğrenciler için açmasıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklar hem keyifli vakit geçirdi hem de toplumda engelli bireylerle ilgili farkındalığın önemine dikkat çekildi.
2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesiyle birlikte velilerin sosyal açıdan daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan buluşmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı da katıldı.
Yetkililer, eğitimin yalnızca dört duvar arasında gerçekleşmediğini, her ortamın bir öğrenme alanı olarak değerlendirilebileceğini belirtti. Karaağaç İlkokulu yönetimi ve Bahar Hanım Atölyesi, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek tüm çocukların hayatlarında güçlü bir şekilde parlamaları temennisinde bulundu.






