Kısa süre önce Kapaklı'da kurulan KAPAR Yönetimi, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağırziyaret etti. Ziyarette Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de hazır bulundu.

Bahçelievler İlkokulu’nun inşaatında incelemelerde bulunuldu Bahçelievler İlkokulu’nun inşaatında incelemelerde bulunuldu

Gerçekleştirilen ziyarette KAPAR Kurucu Başkanı Mesut Dinç, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e gerçekleştirmiş oldukları faaliyetleri ve gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ziyaret kapsamında KAPAR kurucu üyeleri, Kaymakam Sağır ve Başkan Çetin yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

“BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNDUK”

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası KAPAR ile bilgi paylaşımında bulunduklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kaymakamımız Bayram Sağır’ın katılımıyla ilçemizde yeni kurulan Kapaklı Arama Kurtarma Derneği yönetimi ile bir araya geldik. İlçemiz ve bölgemizde olası bir doğal afette yapılacak çalışmalar ile ilgili görüştüğümüz dernek yönetimi ile kurulumunda sona geldiğimiz AFAD Merkezi ve Arama Kurtarma Birimimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunduk.” ifadelerinde bulundu.