Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Tekirdağ ve Kapaklı’yı temsil eden Değirmenci Spor Kulübü'nden dört sporcu gümüş madalya kazandı.

Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda ringe çıkan Ömer Değirmenci büyükler 71 kg Fulcontack kategorisinde Türkiye 2.’si, Resul Aras gençler 60 kg Low Kick kategorisinde Türkiye 2.’si, 65 kg Kick Light Yıldız Kadın kategorisinde Deniz Alkan Türkiye 2.’si, 47 Kick Light Yıldız Erkek kategorisinde Ali Bulduk Türkiye 2’si oldu. Tekirdağ ve Kapaklı’yı temsil eden sporcular, şampiyonayı 4 gümüş madalya alarak tamamladı.

kick-boks-1

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti

Düzenlenen şampiyonada kendisine ve sporcularına destek olan kişilere teşekkür eden Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, “Bizi maddi ve manevi olarak destekleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e şahsım, sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere her zaman destek olan Dağlı Suit Hotel Sahibi Furkan Dağlı’ya, Türker Otomativ Sahibi Murat Türker’e, Boy Emlak Sahibi Ulaş Boy’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.