Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup 28. Hafta karşılaşması, 5 Mayıs Pazar günü 15.00’da Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadyumu’nda Kapaklıspor ile Kullarspor 1975 arasında oynandı. Karşılaşmaya iyi başlayan Kapaklıspor, Tansu Yazıcı’nın bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ardından görülen kırmızı kart sonrası rakip Kullarspor 1975 sahada 10 kişi kaldı.

KULLARSPOR 1975 ÜÇ GOL BULDU                                                                                    

Kapaklıspor evinde 3-1 mağlup oldu Kapaklıspor evinde 3-1 mağlup oldu

Maçın ilerleyen dakikalarında Kullarspor 1975’in kazandığı penaltının gol olmasıyla birlikte durum 1-1’e geldi. Kalan dakikalarda Kullarspor 1975, baskısını arttırarak bulduğu 2 golle maçı 3-1 kazandı.

“AMACIMIZI BAŞARDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Maça iyi başladık ve 1-0 öne geçtik. Bunun üstüne rakip 10 kişi kaldı. Her şey istediğimiz gibi giderken maçın hakemi hiç olmayacak bir pozisyonda aleyhimize penaltı çaldı. Maç 1-1'e geldikten sonra rakibin baskısını kıramadık. Rakibimiz il statüsünden dolayı düşme potasında olduğu için onlar maçı daha çok istedi ve 3-1 mağlup olduk. Bu sezon bizim amacımız BAL Ligi'nde kalmaktı ve bunu ligi orta sıralarda bitirerek başardık. Bunun için mutluyuz” dedi.