Kapaklıspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 14. hafta mücadelesinde Kocaeli ekibi Gölcükspor ile karşı karşıya geldi. 7 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Gölcük Şehir Stadyumunda oynanan mücadeleyi, Ahmet Yeşildağ yönetirken yardımcılıklarını ise İsmail Çetin ve Hakan Şahin yaptı.

Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet

Kapaklıspor karşılaşmaya Umut Odacı, Buğra Yaman, Ziya Bozbay, Uğur Hasko, Cahit Ergün, Tuna Akgüneş, Göksel Yürükoğlu, Enes Dada, Yusuf Özkan, Emre Kaymaz, Şaban Uçar on biriyle çıktı

KAPAKLISPOR HIZLI BAŞLADI

Yaptığı ön alan baskısıyla maça hızlı başlayan Kapaklıspor, 6’ıncı dakikada Yusuf Özkan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Santranın ardından çabuk toparlanan Gölcükspor, 7’inci dakikada Coşkun Güner’in attığı golle beraberliği yakaladı. 12’inci dakikada bu sefer sahneye Serbay Yağız çıktı. Yağız, attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve ilk yarı Gölcükspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

COŞKUN GÜNER’DEN HATTRİCK

İkinci yarı Coşkun Güner tekrar sahneye çıktı, 56’ıncı ve 62’inci dakikalarda attığı gollerle skoru 4-1’e getirdi. Dakika 75’te maçın skorunu belirleyen golü Emre Okur attı ve maç 5-1 sona erdi. 

1 Kapaklıspor Ilk Devreyi Mağlubiyetle TamamladıKAPAKLISPOR GERİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Alınan sonuçla birlikte ligin ilk devresinde Kapaklıspor, 16 puanda kaldı ve 11. sıraya geriledi. Gölcükspor ise 21 puana ulaşarak ilk devreyi 8. sırada tamamladı.