Toplam 14 ilden 215’i erkek, 218’i kız olmak üzere toplam 433 sporcunun yer aldığı etkinliğe; Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Soytürk, “Tekirdağ bir sanayi şehridir, Tekirdağ bir tarım şehridir, Tekirdağ bir turizm şehridir. Tekirdağ mavi gözlüdür, mavi gözlü şehrimize, Türkiye’nin en güzel konumunda olan ilimize hoş geldiniz. 14 ilden gelen misafirlerimizin bu iki gün içerisinde hem müsabakalarda hem müsabakalardan sonra şehirde iyi vakitler geçirmesini diliyorum.

Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözü ile sözlerime son vermek istiyorum: “Ben sporcunun zeki, çevik ama aynı zamanda ahlaklısını severim” Hakikaten gençsiniz, dinamiksiniz, zekisiniz ama Türk toplumunun hem milli hem manevi değerleriyle donanıp Türkiye’mizin geleceğinde siz var olacaksınız. Gelecek sizindir ve onu size emanet edeceğiz. Bu bilinçle çalışmalarınızı devam ettirmenizi temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum” dedi.