Kapaklı'da 9 Mart Cumartesi günü oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Utku Pelit, Troy Franklin, Kaan Yıldırımkanlı, Marvin Jefferson, Emir Bozyiğit, İbrahim Pınarer, Baha Korkmaz, Serkan Özver,Kristian Nikolov, Harun Can Doğan, Cem Han kadrosu ile çıkarken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ise Mete Tekçevik, Cori Payne, Keith Stone, Kevin Kaspar, Barbaros Bozkurt,Hakan Şanlı, Elber Sucu, Berke Akçam, Melih Kızılkaya, Mert Ulutaş, Eren Beyaz, Sertan Sarı kadrosu ile çıktı.

İLK PERİYODU ÖNDE TAMAMLADI

Kapaklı Anadolu Lisesi, Tekirdağ’ın en iyisi oldu Kapaklı Anadolu Lisesi, Tekirdağ’ın en iyisi oldu

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru Kapaklıspor Troy Franklin'in sayılarıyla öne geçti. Periyodun sonlarına kadar üstünlüğü sürdüren Kapaklıspor karşılaşmanın ilk periyodunu ise 26-20 önde tamamladı.

KAPAKLISPOR TOPARLANDI

Karşılaşmanın ikinci periyodunda konuk ekip Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor savunmasını sertleştirirken, Kapaklıspor ise rakibinin kendisini yakalamasına izin vermek istemedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ön sahaya da çabuk geçip kontrolü eline aldı ve 4. dakikada skoru 34-30 lehine çevirdi. Troy Franklin ile yeniden ivme kazanan Kapaklıspor hızlı hücumlardan sayılar bularak karşılaşmanın ilk devresini ise 45-44 önde tamamladı.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAĞITSPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın üçüncü periyodu müthiş çekişmeye sahne oldu. Kapaklıspor aradaki sayı farkını korurken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ise periyodun ilerleyen bölümlerinde hızlı hücumlardan sayılar bularak karşılaşmada öne geçti. İki takımında sayılar bulduğu periyodun sonunda daha az hata yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor final periyoduna ise 64-60 önde girdi.

KAPAKLISPOR POTAYI KAPATTI

 Final periyodunda taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor Troy Franklin önderliğinde müthiş savunma gerçekleştirdi. Rakibine kolay sayı şansı vermeyen Kapaklıspor hızlı hücumlardan sayılar bularak farkı artırdı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ise sık sık hatalar yaparak oyundan koptu. Üstünlüğünü sürdüren Kapaklıspor 20-8'lik periyot skoru ile karşılaşmadan da 80-72 galip ayrıldı.